Reviews van baasjes over Videobellen

tevreden baasjes blij met hun cavia

Lees de ervaringen van dierenliefhebbers die je voorgingen

 • 'Deskundig advies ontvangen die voor geruststelling en verheldering heeft gezorgd'.

  Jaivy & zijn Caique
  Jaivy & zijn Caique
 • 'Ik heb een heel fijn gesprek gehad en al mijn vragen zijn beantwoord! Ook heb ik veel goede tips gehad voor mijn 3 lieve katten! Vond het echt top, dankjewel!'

  Maaike & Rambo, Dimple & Chanel
  Maaike & Rambo, Dimple & Chanel
 • ‘Ideaal! Konijn op schoot en minder stress voor ons allebei’

  Desiree & konijn Brammetje
  Desiree & konijn Brammetje
 • "Ik woon in Dubai en wilde graag weten wat er met onze schildpad Elton aan de hand was. Ze vindt het niet prettig om uit het water gehaald te worden, dus een rit naar de dierenarts zag ik niet echt zitten. Videobellen met een Nederlandse dierenarts bood mij de ideale oplossing- super! Zo kon ik Elton laten zien aan de dierenarts zonder haar uit haar aquarium te halen. De dierenarts nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me daarnaast ook nog een aantal zeer goed tips! Een mooie oplossing en onwijs handig dat dit zo (ook vanuit het buitenland) allemaal mogelijk is. Ik ben zeer tevreden en kan Videobellen zeker aanbevelen!"

  Marlou en schildpad Elton - Dubai
  Marlou en schildpad Elton - Dubai
 • 'Het voorkomt in dit geval een hoop stress voor de poes. Ik ben er erg tevreden over'.

  Karel & kater Jip
  Karel & kater Jip
 • 'Ik heb via Videobellen een dierenarts gesproken over vragen die ik had rondom voeding en gedrag van ons lieve katertje Idris. Een prima gesprek met handig advies. Geeft goed gevoel!

  Ianus & katertje Idris
 • ‘Verrassend handig, zeker als je weinig tijd hebt en toch gerust gesteld wilt worden’

  Petra & kat Sammie
  Petra & kat Sammie
 • 'Wij hadden een klein huidprobleem bij 1 van onze konijnen wat maar niet leek te genezen. Het was ideaal om dit online te kunnen bespreken. De arts vroeg heel goed door en was heel duidelijk in haar diagnose en advies. We kregen ook nog veel extra praktische tips. Ideaal dus!

  Arjan & konijn Whoopi
 • 'Heel fijn om altijd terecht te kunnen bij een dierenarts waar je ook bent. Heel goed geholpen en gerustgesteld. De dierenarts vraagt goed door en beantwoordt al de vragen die je hebt'

  Annelies & haar hond
 • "Ik ben erg goed geholpen via Videobellen. De dierenarts heeft me heel begripvol en uitgebreid geadviseerd. Gewoonweg perfect als je met twijfels zit of een second opinion wil. Ideaal ook voor angstige dieren! Ik doe dit zeker vaker!"  

  Frie en hondje Mily
 • "Prettig om niet met een zenuwachtige hond in de wachtkamer te hoeven zitten. Professioneel advies, echt een aanrader".

  Nico & hond Luca

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken