Onze droom…

vrouw met kat
tevreden baasjes blij met hun cavia
honden leishmania

Van jongs af aan koesteren we grote liefde voor dieren. Ze brengen vreugde in onze levens en verdienen zelf ook een goed leven. Veel mensen zullen dit herkennen want Nederland kent heel veel ‘baasjes’ en huisdieren.

Iedereen zorgt zo goed mogelijk voor z’n dieren, zien we om ons heen. Toch blijken er nog heel veel kansen te liggen om het dierenwelzijn te verbeteren. Soms zelfs met voor de hand liggende tips, waar zowel baasjes als dieren wel bij varen. Kleine moeite, groot plezier, zeggen wij dan. Want verdient niet iedereen het om goed in z’n vel te zitten?

Maar wat als je als baasje merkt dat je huisdier niet helemaal in orde is en je je zorgen maakt? Dan zoeken veel baasjes tegenwoordig eerst of ook op ‘our new best friend’ Internet, waar veel info staat over dierzorg. Al staan daar ook heel veel en tegenstrijdige meningen. En het internet-‘advies’ blijft generiek, terwijl ieder dier uniek is en klachten of zorgen vragen om gericht en deskundig advies.

Het baasje weet dan nog steeds niet wat betrouwbaar is of met zekerheid een oplossing voor zijn dier…..Twijfel blijft en het dier krijgt – onbewust en goed bedoeld – niet direct de juiste aandacht.
Een bezoek aan de dierenarts is meestal de beste optie, maar dat is soms lastig in te passen in de volle agenda. En soms is een bezoek aan de kliniek ook niet per sé noodzakelijk en kan je eigen dierenarts je ook helpen op afstand. Dat is dan ook fijn voor je dier, die wél gezien wordt door z’n dierenarts, maar dat niet in de gaten heeft en minder stress ervaart doordat vervoer- en wachtkamertijd vervalt en behandelkamerstress bij Videobellen niet van toepassing is.  Nu kijken baasjes het vaak ‘eerst nog even aan’, want het ‘gaat misschien wel weer over’… Herkenbaar? Voor veel mensen wel..
Videobellen biedt nu een mooie tussenoplossing: wél je dierenarts, maar in 10 minuten van ‘deur tot deur’.

Omdat het onze droom is alle dieren direct betrouwbare zorg te geven, hebben we ‘Videobellen met je dierenarts’ ontwikkeld. Zo brengen wij de dierenarts op een laagdrempelige manier eerder en vaker bij de dieren en kunnen gezondheidsproblemen worden voorkomen in plaats van genezen. Want onze huisvrienden ‘piepen’ nu eenmaal niet snel…En als we eindelijk zien dat er iets mis is, is het belangrijk niet (te lang meer) te wachten

Jacker.nl heeft de techniek ontwikkeld om de drempel naar betrouwbare dierenzorg te verlagen:

  • iedere dierenarts en kliniek kan deze heel simpel implementeren in hun eigen systeem
  • het werkt heel simpel, daarom noemen we onze techniek Plug & Play
  • alle dierenartsen en baasjes met een goede smartphone, tablet of laptop met camera en microfoon kunnen Videobellen
  • baasjes ‘kopen’ maatwerk in van hun dierenarts voor een vast bedrag; dat geeft
    zekerheid
  • als dierenarts bepaal jezelf je flexibelere openingstijden, zelfs dagelijks of wekelijks
  • via Videobellen maken baasjes eerder de stap naar deskundig advies van hun eigen dierenarts versus het zelf zoeken op Internet, met generieke informatie.

En misschien nog wel het allerbelangrijkste:

  • het dier ervaart minder stress omdat baasjes niet altijd de deur uit hoeven voor betrouwbaar en gericht advies.

Nieuwsgierig hoe ook jouw praktijk met de Jacker.nl Plug&Play-techniek kan Videobellen? Neem dan snel contact met ons op.

Deel jij onze droom?


Tip dan je klanten, andere dierenartsen en andere baasjes en laat alle Nederlandse dieren kennismaken met de extra mogelijkheid van Videobellen. Náást de periodieke live-gang naar de kliniek natuurlijk.

Jacker.nl winpunt stressvrij

Wél jouw deskundige blik als dierenarts maar zónder vervoer-, wacht- en behandelkamerstress voor het dier.

Jacker.nl winpunt Past altijd

Online op het moment dat jou uitkomt: bepaal zelf de dagen, tijden en stel ze flexibel in in een paar minuten.

videobellen dieretnarts maatwerk

Gericht advies voor het dier. Voor triage, kleinere diagnoses en check ups, niet-acute vragen en tips. 

videobellen dierenarts vast bedrag

Voor een vaste lage prijs, die jezelf bepaalt en die zekerheid geeft aan je klant.

Voorbeeldvideo hoe dit voor jouw kliniek kan werken:

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken