[jacker_appointment_timer page_link=”240″]

Onze droom…

vrouw met kat
tevreden baasjes blij met hun cavia
honden leishmania

Van jongs af aan koesteren we grote liefde voor dieren. Ze brengen vreugde in onze levens en verdienen zelf ook een goed leven. Veel mensen zullen dit herkennen want Nederland kent heel veel ‘baasjes’ en huisdieren.

Iedereen zorgt zo goed mogelijk voor z’n dieren, zien we om ons heen. Toch blijken er nog heel veel kansen te liggen om het dierenwelzijn te verbeteren. Soms zelfs met voor de hand liggende tips, waar zowel baasjes als dieren wel bij varen. Kleine moeite, groot plezier, zeggen wij dan. Want verdient niet iedereen het om goed in z’n vel te zitten?

Maar wat als je merkt dat je huisdier niet helemaal in orde is en je je zorgen maakt? Dan vind je op ‘our new best friend’ Internet veel info die je helpt voor je dier te zorgen. Al zijn er ook soms te veel meningen.

Wie kun je dan geloven? En hoe weet je dat zeker? Een bezoek aan de Dierenkliniek is dan vaak niet meteen de aantrekkelijkste optie. Door openingstijden die slecht passen in je drukke agenda, de stress die je dier ervaart en het meestal tegenvallende bedrag op de pinautomaat ‘kijk je het eerst nog even aan’. Want het ‘gaat misschien wel weer over’… Herkenbaar? Voor veel mensen wel..

Omdat het onze droom is alle dieren direct betrouwbare zorg te geven, hebben we Jacker.nl ontwikkeld. Zo brengen wij de dierenarts op een laagdrempelige manier eerder en vaker bij de dieren en kunnen we gezondheidsproblemen voorkomen in plaats van genezen. Want onze huisvrienden ‘piepen’ nu eenmaal niet snel…En als we eindelijk zien dat er iets mis is, is het belangrijk niet (te lang meer) te wachten. Zoals we dat ook niet doen met de grote en kleine mensen van wie we houden…

Jacker.nl heeft alles om de drempel naar betrouwbare dierenzorg te verlagen:
– een vaste lage prijs, zonder verrassingen
– flexibelere openingstijden
– de deskundigheid van de dierenarts die meekijkt als aanvulling op je Google zoektocht

En misschien nog wel het allerbelangrijkste:
minder stress voor je dier omdat je de deur niet meer uit hoeft voor betrouwbaar advies.

Nieuwsgierig hoe Jacker.nl ook in jullie voordeel werkt? Probeer het gewoon een keer en stel die niet-urgente vraag. Over gezondheid of gedrag. Zeker weten dat onze online dierenartsen tips voor jullie hebben die je beestje beter in z’n vel helpen zitten.

Deel jij onze droom?
Kijk wat Jacker.nl voor jou en je huisdier kan betekenen!

….via Jacker.nl

Jacker.nl winpunt stressvrij

Een deskundige blik zónder vervoer-, wacht- en behandelkamerstress.

Jacker.nl winpunt Past altijd

Online op het moment dat jou uitkomt: 7 dagen per week,
‘s avonds en in het weekend.

Jacker.nl winpunt dierartsadvies op maat

Gericht advies voor jouw dier. Van kleinere diagnoses en niet-acute vragen tot verrassende welzijnstips. 

Jacker.nl winpunt vaste lage prijs geen verrassingen

Voor een vaste lage prijs van
€ 15,-.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken