Waarom Jacker.nl? 4 goede redenen

Waarom Jacker.nl gebruiken? vraag jij je misschien (nog) af.
Waarom niet!? vragen we dan graag aan jou 😉

Om je te overtuigen van het voordeel, voor jou en je dier, delen we graag 4 goede redenen met je om Jacker.nl onderdeel te maken van de zorg die jij aan je huisdier(-en) geeft.
Als nieuw ‘element’. Want videobellen met de dierenarts is natuurlijk iets heel nieuws. Misschien vind je het nog eng of raar, maar het is net zo simpel als voer bestellen online. Veel mensen gebruiken al Skype of Facetime om met vrienden te videobellen. Dit is net zo simpel.

Dé eigentijdse manier van zorgen voor je dier

Als je van je huisdier houdt én van gemak, kies je voor Jacker.nl.

Níet in plááts van de dierenarts in de lokale dierenkliniek, maar er náást! Daarmee geef je dezelfde zorg aan je dier, maar met minder ‘gedoe’: de deskundige dierenarts kan je namelijk bij veel van je vragen ook heel goed helpen door via live video met je mee te kijken, via ‘videobellen’. Terwijl jij en je dier gewoon thuis zijn. Of onderweg.

WIN-WIN

Uit onderzoek en antwoorden van onze klanten blijkt dat Jacker.nl 4 grote pluspunten heeft. Voor jou én je dier. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

1. Stressvrij

Veel dieren ervaren stress als ze naar de kliniek moeten. Ze hebben het vaak al meteen in de gaten bij vertrek van huis. En dan duurt het vaak nog een tijd voordat ze – via vervoer, de wachtkamer ‘met lotgenoten’, de behandelkamer ‘met de witte jas’ en de terugreis – weer thuiskomen in hun veilige omgeving.

Herkenbaar? Overweeg dan om voortaan voor vragen waar je niet persé voor naar de kliniek hoeft, de dierenarts gewoon vanuit huis te ‘zien’. Dat scheelt stress.

Bovendien kan de dierenarts je dier dan beter beoordelen als ie rustig in zijn eigen ‘habitat’ is, dan gestresst ‘op bezoek’ in de kliniek. Dat geldt niet alleen voor honden en katten, maar ook kleine knaagdieren, konijnen en vogels ogen natuurlijk meer op hun gemak in hun eigen kooi of hok. Ze hebben dan geen idee dat de ‘witte jas’ meekijkt:

  • ze ruiken het niet
  • en jij doet als baasje de eventuele handelingen ‘als dierenartsassistent(e)’
  • en de dierenarts kan direct even meekijken naar de huisvesting van je dier en eventuele (preventieve) tips geven.

En als je dier op z’n gemak is, bespaart dat jou als baasje natuurlijk ook stress

2. Past Altijd

De openingstijden van de lokale dierenkliniek sluiten niet altijd even handig aan op je eigen drukke agenda, waardoor je moet schuiven en rennen. Tijdens inloopspreekuren is het ook vaak druk en hebben jij en je dier te maken met wachttijd, die soms aardig kan oplopen.

Bij Jacker.nl maak je een afspraak op een tijdstip dat jou zelf het beste uitkomt. ‘s Avonds en in het weekend. En het mooie is: je hebt geen wachttijd! Want als jij een afspraak hebt gemaakt om 20.00 uur, dan ben je ook precies om 20.00 uur aan de beurt.

Bovendien kost het ‘bezoek’ aan onze online dierenarts je slechts 10 minuten, en dat is toch aanzienlijk korter dan een retourtje naar de kliniek. En 10 minuten zijn altijd wel in te passen, zodat jij je dier de zorg kunt geven op het moment dat je dat nodig vindt en het niet eerst ‘even hoeft aan te kijken’.

3. Op Maat

Consumenten worden steeds mondiger en internet is voor velen een ‘New best Friend’. Je kunt zelf al veel informatie vinden. Maar soms ook té veel of tegenstrijdig. Wie kun je dan geloven? Wat is waar?

Zeker als het om jouw huisdier gaat, wil je zeker weten dat je het juiste doet. De deskundigheid van de dierenarts wint het dan van Google. Zeker als je specifieke vragen hebt, gericht op jouw beestje. Want met Google kun je géén dialoog aan gaan.

Kies dan voor het deskundige maat-advies van de dierenarts. In de lokale kliniek, als je urgente of spoedvragen hebt, of je dier echt fysiek behandeld moet worden.
Of via Jacker.nl voor al die andere vragen, waarvoor je niet persé de deur uit hoeft. En dat zijn er meer dan je denkt. Kijk maar eens bij onze voorbeeldvragen per diersoort.

Wist je dat de online dierenarts 7 van de 10 vragen kan beantwoorden door per video met je mee te kijken?

4. Geen verrassingen

Baasjes hebben veel over voor hun dier. Dat is geweldig. Maar uit onderzoek blijkt ook dat ze de kosten in de kliniek toch vaak wel aanzienlijk vinden. En soms erg schrikken van het bedrag bij de pinautomaat.

Natuurlijk is de zorg die de dierenarts biedt dat waard, want je krijgt 1-op-1 hulp en advies van een deskundige.
We zien wel dat steeds meer baasjes prijzen vergelijken en naast hun lokale kliniek ook wel eens gebruik maken van dierenartsen elders, bijvoorbeeld voor het enten.

Nu is er ook de keuze om voor vragen waar je niet persé voor naar de kliniek hoeft, wél een dierenarts te zien en spreken, maar voor een vast en laag bedrag, namelijk € 15,- per ‘bezoek’. Bij Jacker.nl krijg je dan namelijk hetzelfde deskundige advies maar voor die vaste lage prijs, zonder verrassingen. Oók ‘s avonds en in het weekend.

..en nog meer voordelen..

  • geen risico: je loopt geen risico. Wordt je toch doorverwezen naar je lokale kliniek omdat fysiek onderzoek nodig is, dan krijg je van Jacker.nl gewoon je geld terug.
  • beter beeld: video geeft beter beeld en inzicht aan de dierenarts dan telefonisch consult
  • zekerheid bij twijfel: 
    • twijfel je of je naar de kliniek moet gaan, bijvoorbeeld op vrijdagavond of in het weekend als de kliniek dicht is? Krijg dan snel zekerheid via Jacker.nl. Dan is je dier misschien direct geholpen (en kost dat jou slechts 10 minuten en € 15,-) of weet je zeker dat je écht naar de kliniek moet en je niet voor niets ‘kiest’ voor de spoeddienst en hogere -spoed/avond/weekend-tarieven.
    • second opinion. Twijfel je of wil je niet over 1 nacht ijs na een advies in je lokale kliniek? Raadpleeg dan de Jacker.nl-dierenarts voor een second opinion.

Overtuigd?

Spreken deze ‘winpunten’ jou ook aan en passen ze bij jouw kijk op hoe jij anno 2017 voor je dier kunt en wilt zorgen?

Probeer het dan eens!
Waarom niet?

Registreer je nu alvast gratis, dan kun je direct van Jacker.nl gebruik maken op het moment dat je een vraag hebt.

En misschien kunnen we je verder helpen of je laatste vragen beantwoorden via deze links:

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

Jacker.nl op Animal Eventdierverzekering hond en kat