Jacker.nl op Animal Event

We waren debutant standhouder op Animal Event, met ons nieuwe initiatief Jacker.nl en we vonden het geweldig! De sfeer was positief en relaxt, mensen oprecht geïnteresseerd en blij, hun dieren (veelal honden) vrolijk en uitgelaten.

Een mooi platform om rustig ons nieuwe concept uit te kunnen leggen en demonstreren.  En, om nieuwe contacten te leggen met andere standhouders, want netwerken verbindt onze initiatieven op een mooie manier in het belang van dierenwelzijn. En daar staan we allemaal voor toch?

Het voelde voor ons ook als een uitje en de dagen zijn voorbij gevlogen. Dank voor alle leuke reacties!!!

Een Welsh Corgi als mooiste hond

De elfde editie van Animal Event in Hilvarenbeek werd afgesloten met de Farm Food Mooiste Hond van Nederland verkiezing. De begeerde titel werd gewonnen door Bolt, de zeven maanden oude hond van Sarah Schutte (27) uit Reusel. “Je vind je eigen hond altijd de mooiste, maar als het dan bevestigd wordt is dat echt super!”, aldus Schutte. Bolt is een Welsh Corgi Cardigan met twee prachtige blauwe ogen en werd gekozen uit ruim tweeduizend inschrijvingen.

Animal Event trok dit jaar 30.200 bezoekers

En zelfs 40.000 als je de enorme hoeveelheid honden meerekent. Zon, regen, wind, warmte en kou: het weer schommelde dat weekend alle kanten op. Het mocht de pret niet drukken. Er waren duizenden baasjes met honden aanwezig die meededen aan clinics en workshops. De hoofdact was in handen van de Duitse dierentrainster Anne Krüger. “Het is een eer dat wij te gast mogen zijn op dit fantastische evenement. In 2015 waren we er voor het eerst en we voelden ons gelijk thuis.” Samen met haar man en dochter verzorgde Krüger drie dagen lang op het strand van Event Center Beekse Bergen leerzame clinics en een prachtige show met daarin dieren, paarden en eenden. 

Wereldrecord

Animal Event is al zeven jaar het decor van verschillende hondenrecords en dit jaar werd er een nieuw wereldrecord gevestigd met ‘houdoe zwaaien’. Onder leiding van hondentrainer Judith Lissenberg leerden tientallen baasjes hun hond zwaaien. Vervolgens werd dit kunstje direct daarna onder leiding van een notaris uitgevoerd. 

In 2018 vindt Animal Event plaats op 4, 5 en 6 mei. Noteer het alvast in je agenda. Te leuk om te missen!

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken

aquarium visbinnenpoes castreren