Hoe objectief zijn de dierenartsen van Jacker.nl?

Wij zijn Jacker.nl gestart met als doel het dierenwelzijn, samen met jou als baasje,  naar een hoger niveau te tillen. En te zorgen dat voor ieder dier in Nederland de dierenarts toegankelijker wordt.

We vinden het belangrijk dat dieren de zorg krijgen die ze nodig hebben. En dat wordt het beste geborgd door het advies van deskundigen die niet beinvloed worden door of afhankelijk zijn van commerciele afspraken met commerciele partners. Daarom staat objectiviteit bij ons hoog in het vaandel.

Dierenartsen van Jacker.nl geven objectief advies

De dierenartsen van Jacker.nl geven een 100% objectief advies en hebben geen afspraken met diervoedingbedrijven, farmaceutische bedrijven en evenmin zijn er commerciële afspraken met dierenartsklinieken.

De dierenartsen van Jacker.nl geven dus een advies dat uitsluitend voortkomt uit hun kennis en ervaring als dierenarts en waarbij het welzijn van het dier centraal staat.
Dat betekent overigens niet dat er geen verschil kan zijn in visie op de wijze waarop een klacht zou moeten worden behandeld of een (zorg)vraag beantwoord wordt. Elke dierenarts heeft daarin zijn eigen mening die gevormd is door eigen kennis, inzicht en ervaring.

Meest recente berichten

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken